Понеделник, 12 Февруари 2018    Печати
Доста Беше-протести во Данска

8

alt

alt

alt

alt

alt

Орото Македонско гласно и јасни пред Грчката Амбасада во Копенхаген, Данска денеска. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

Предходно, Македонците во Данска маршира со #НиеСмеМакедонија низ улиците на Копенхаген. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

Говор на Кирил Котевски со јасна #НиеСмеМакедонија декларација до Владата на Република Македонија. Кликнете ТУКА да го видете видеото.

Познатиот Дански фудбалер Рубинчо Лозановски даде поддршка на #НиеСмеМакедонија денес со неговот присуство.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt