Понеделник, 12 Февруари 2018    Печати
Сите на ПРОТЕСТ на 27 февруар во 18часот пред Мисијата на Европската Унија

111Сите на ПРОТЕСТ на 27 февруар во 18 часот пред Мисијата на Европската Унија

_Од име на Војводите
_Од име на АСНОМ ците
_Од име на Ветераните
_Од име на секој патриот
_Од име на ВМРО ДПМНЕ
_Од име на здруженија,
партии, групации
_Од име на ДИЈАСПОРАТА

Да излеземе на протест во
одбрана на име,нација,
историја,црква,унитарност
и слобода за притворените
и против нелегалниот избор на претседател на собрание и со превара
избрана власт која веќе
заличува на Хунта.

Ги повикувам сите
Опш.Комитети да се
приклучат на 27 фев.
ДА ЈА СПАСИМЕ НАШАТА
ЗАРОБЕНА МАКЕДОНИЈА

Ljupco HristovskiЉупчо Христовски