Четврток, 30 Август 2018    Печати
СКАНДАЛОЗНО е амбасадори да учествуваат во кампањата во рамки на НЕПОСРЕДНАТА ДЕМОКРАТИЈА

3687 4490205816183 489193086 nБиљана Ванковска

Ама АПСОЛУТНО е небитно што Жбогар не го именувал македонскиот јазик!

Но, СКАНДАЛОЗНО е амбасадори да учествуваат во кампањата во рамки на НЕПОСРЕДНАТА ДЕМОКРАТИЈА, каде граѓаните одлучуваат сами, па дури ни нивната власт не смее да ги лаже или принудува!

Со тоа тој не ја признава ни македонската држава и нејзините граѓани.

Тоа е класично мешање во внатрешните работи и тоа со лажни ветувања кои Жбогар не би можел ни на словенечките граѓани да им ги продаде.