Четврток, 30 Август 2018    Печати
Светскиот и домашниот непријател не‘ донесе на прагот на БЕЗУМИЕТО!

35372480 259481271279491 905250630640074752 n

Светскиот и домашниот непријател не‘ донесе на прагот на БЕЗУМИЕТО!

На нас МАКЕДОНЦИТЕ (тука ги иземам сите малцинства) ОСТАНУВА, САМИ СЕБЕ ДА СЕ СПАСИМЕ ОД ОВАА ВЕКОВНА СВЕТСКА ЗАВЕРА, ПРОТИВ МАКЕДОНИЗМОТ! ИЛИ САМИ СЕБЕ ЌЕ СЕ ДОНЕСЕМЕ ВО СОСТОЈБА НА ВЕЧНИ ТАНТАЛОВИ МАКИ!!!
ПС
(Со "Танталов маки" или тантализам" , се опишува фрустрацијата на лик на која целта секогаш и е пред неа но никогаш не може да ја дофати).
Јас тука би го додала и тоа, како што Тантал го уби својот син и го принесе на гозба на Боговите само за да го привлече нивното внимание, а потоа го предизвика гневот на истите и поради тоа , од нив ,беше осуден на вечни маки...
Така и НИЕ,
`трчајќи по ЕУ да не храни НАТО да не брани`,
сами себе те
НАШИТЕ ИДНИ ПОКОЛЕНИЈА, ќе `ГИ УБИЕМЕ` !?!?!?
Доброволно ќе ги осакатиме!?
Ќе ги избришеме од светскиот регистар на народи!?
Ќе ги обезчестиме!?
Безимени да бидат!?
Не почитувани !?
Понижени!?
Без историја!?
Без достоинство!?
~МАКЕДОНСКИ НАРОДЕ!
~ОДВАЖИ СЕ!
~СПРОТИВСТАВИ СЕ НА ОВАА НЕЛЕГИТИМНА ВЛАСТ!
~БАРАЈ ОСТАВКА!
#БОЈКОТИРАМ!

Движење на носителите и бранителите на држ.суверенитет Македонска Преродба