Понеделник, 22 Април 2019    Печати
Македонија бара правдина

alt

Бранот на промени е тргнат, Македонија бара правдина

Реакција на прес конференција на Стево Пендаровски

Граѓаните вчера ги поразија антидржавните политики на Заев и Пендаровски. Граѓаните порачаа дека не поддржуваат криминал, корупција и непотизам.

Гордана Сиљановска Давкова и ВМРО-ДПМНЕ ги поразија СДСМ, ДУИ и уште 30-тина партии кои застанаа зад Пендаровски.

Бранот на промени е тргнат. Македонија бара право и правдина.

Граѓаните покажаа храброст и желба за подобра иднина. Гордана Сиљановска Давкова е кандидат кој обединува, носи подобра иднина и гарантира почитување на уставот и законите.

Заев и Пендаровски изгубија и тие го знаат тоа. Доволен знак се нивните панични реакции и бледи прес конференции како вчера така и денес.

Граѓаните ќе му го зададат и крајниот удар на Заев и Пендаровски на 5-ти мај.

ВМРО-ДПМНЕ