Вторник, 25 Јуни 2019    Печати
Тања Каракамишева: Уште не сте виделе ни 1/8 од Заев – допрва следува она најважното

Karakamiseva

,,Кај и да е, Заев ќе го стигне типов од Брунеи. Па што, му се може, никој не му пречи, ниту му се спротивставува! Широко му поле!

Му било сон на Заев како малечок да биде реформатор на судството-си се самопрогласи, сонувал да биде министер за финансии, пак си се самопрогласи.

Сите соништа во животот си ги остварува. Сонувал цела државна каса да му е дома, ете му се оствари сонот! Власта корумпира, апсолутната власт, апсолутно корумпира!

Мислевте дека видовте се од Заев? Уште не сте виделе ни 1/8. Допрва следат шоковите. Целосна концентрација на моќта во рацете на Заев.”