Четврток, 27 Јуни 2019    Печати
Стандардна процедура откако рекетарска влада во Македонија побара моја екстрадиција

Стандардна процедура откако рекетарска влада во Македонија побара моја екстрадиција

Никола Груевски

Стандардна процедура откако рекетарска влада во Македонија побара моја екстрадиција

Денеска спроведена е стандардна процедура на институциите во Унгарија откако криминалната и рекетарска влада во Македонија поднесе барање за екстрадиција.
Судот го разгледа барањето за екстрадиција и одлучи да не го прифати, пишува поранешниот премиер и почесен претседател на ВМРО – ДПМНЕ, Никола Груевски на својот Фејсбук профил.