Недела, 22 Септември 2019    Печати
Тања Каракамишева: НИШТОВНО ИМ Е СЕ!

Tanja Karakamiseva

Тања Каракамишева: НИШТОВНО ИМ Е СЕ!

1.Нелегални им се сите одлуки потпишани од пратеникот Џафери
2.Дополнително одлуката со која ја започнаа постап.за промена на Уставот ја донесоа со 80,а не со 81 пратеник.
Тоа што на крајот гласаа 81 пратеник не ја покри НЕЛЕГАЛНОСТА НА ИЗМЕНИТЕ!

СЕ ЌЕ ВИ СРУШИМЕ!

Самиот факт што честитките за промената на името ни дојдоа исклучиво од странски претставници со мандат најмногу до мај и од една искезена наказа со истечен мандат Е УШТЕ ПОГОЛЕМ МОТИВ ЗА ПОЧЕТОК НА НОВА БОРБА ЗА МКД!

Кариеристите на заминување и 81 домашен предавник се МИНАТО!

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНА!