Понеделник, 20 Јануари 2020    Печати
Тања Каракамишева - ЗАЕВ, СЕГА ПОЈАСНО ТИ Е?

50436393 2151264591624099 3465203618985017344 nСтатус на Тања Каракамишева:

Толку многу ги болат и гледаат опасност во моите ставови штом од петни жили се обидуваат да ме нападнат час преку партија, час лично.

Тања Каракамишева: Заев не сака, ниту може да разбере дека не сум член на ниту една партија, не застапувам/не сум гласноговорник на партиски ставови, ниту сум десна рака на Мицкоски.

Тања Каракамишева-Јовановска е загрижена Македонка, професор по право од Македонија која се бори против геноцидот што се направи врз мојот, Македонски народ! ЗАЕВ, СЕГА ПОЈАСНО ТИ Е?