Четврток, 27 Февруари 2020    Печати
Неказнетиот криминал е поопасен, а најопасен за правдата е Заев

Неказнетиот криминал е поопасен, а најопасен за правдата е Заев, зошто ја убива во цело.

Околу реформираноста Заев не може да се пофали, тој и Шекеринска се во политиката од времето на транзицијата, но крајот на нивните кариери е на овие избори.

Македонија не смее да има премиер кој крои обвиненија и диктира судски пресуди.

Македонија не смее да има премиер кој функционира по принципите трас-трас пресуда,  му помогнавме на Боки, Катица е запознаена и едно евро за Вицето- едно за црквата.

Македонија не смее со Заев, затоа што Заев е опасност за државата, правниот систем и економијата.

Заев е готов. Заев е правдоубиецот и казната стига на 12ти април.

ВМРО-ДПМНЕ