Сабота, 14 Март 2020    Печати
Мисајловски повикува: Вирусот е опасен, ама може да се спречи – Ајде заедно да ја надминеме оваа појава

Мисајловски повикува: Вирусот е опасен, ама може да се спречи – Ајде заедно да ја надминеме оваа појава

 Приоритет е здравјето на нацијата.

Сите други работи за момент може и треба да почекаат, освен здравјето на нашите граѓани.

Вирусот е опасен, ама може да се спречи ако се следат упатствата од здравствените работници.

Ајде заедно да ја надминеме оваа појава!, повикува потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листата во ИЕ2 Владо Мисајловски.

89056497 2235632726743751 6298014277622038528 n

89115423 2235633026743721 6931344305344741376 n

89122785 2235633100077047 992972442852917248 n

89421516 2235632900077067 5887519286498426880 n

89553692 2235632770077080 2177059733398093824 n

89563098 2235632963410394 973207042011430912 n

89589156 2235632636743760 2577105678975893504 n