Среда, 18 Март 2020    Печати
Сите ние кои имаме служено воен рок да може да се пријавиме и да помогнеме

89982123

Сите во влада, министерства, канцеларии, штабови, увлечени како лебарки и држат лекции со пресови, тој по цел ден на терен.

Онамо каде што всушност на секој му е местото од функционерите, меѓу народот.

На терен низ цела држава, зашто не е само Скопје во Македонија.

Знаете шо?
Сакам да има телефоснка линија, каде што ќе може сите ние кои имаме служено воен рок и сме биле во тој воен рок во посебни кризни услови, да може да се пријавиме и да помогнеме.
Не треба надомест, ама ич. Нула.
Од народ за народ. Да помогнеме со све што можеме и умееме.

Наќе брату тука сме, знаеме дека немаш многу поддршка од тие останатите околу тебе, па ако треба нешто...повикај.
Не има низ цела Македонија.

20953882 10211119233394203 3377880933623134913 nФБ статус на Кристијан Јандриоски