Среда, 03 Јуни 2020    Печати
Светислав Васев: Нема правда, нема мир!

1ss1Светислав Васев

1. Катица Јанева се соблече гола, во државна институција за ревизија!

Очигледно премногу и е топло кога ќе и текне дека потроши 15 милиони евра, а нема покритие, па сега ќе глуми нестабилна.

2. СДСМ сака да го затвори цело Скопје во карантин затоа што не смее само Чаир и Сарај.

Кога не можеш по магарето удри по самарот...

3. Заев е упорен и бара избори, а пола партија му е во карантин.

Човекот ќерката си ја даваше за остров, па ќе му ја мисли за некој си сопартијци.

4. СДСМ е најголемиот кластер на зараза. Првиот пик почна од Цаца, вториот од Зекири и Лукаревска.

Се почнува со СДСМ, ама сепак Наќе е крив подобро звучи !? Абе ајде ...

4. СЈО било само институција преку која ќе се изврши притисок врз нестабилни политичари за промена на името.

Се потрошија огромни пари само проектот да се реализира.

Многу е за еден ден... Незнам само како уште трпиме!? А да! Нема правда, нема мир!? Хммм или не !?