Вторник, 07 Јули 2020    Печати
Еве како ги користат службите за нивен интерес!
9550Роберт Милески
 
Еве како ги користат службите за нивен интерес! Истото што го правеше Мијалков, сега во функција на Заев!
Замислете - антитерористичка операција заради легален механизам за бојкот на референдумот!
 
Дебело ќе одговарате еден убав сончев ден!
107634497 10223925237578234 1435444866777210923 o