Петок, 07 Август 2020    Печати
Ако од СДСМ зависи иднината тешко на државата и граѓаните

СДСМ да каже кои се партиите од ново мнозинство, и кој ќе биде премиер во спротивно ќе се докаже дека лажат и манипулираат        

Наместо досадни и стерилни соопштенија за себехрабрење бидејќи СДСМ трет ден тврди дека има мнозинство јавно ги повикуваме да кажат кои се партиите од ново мнозинство, која е цената за таквата коалиција, кој ќе биде премиер, во спротивно ќе се докаже дека лаже и манипулира.

Што се однесува до иднината за која пишуваат ако од СДСМ зависи иднината тешко на државата и граѓаните. Бидејќи велат дека од нив зависела европската иднина тогаш јавно прашуваме што ги спречуваше до сега нејзе да ја донесат.

ВМРО-ДПМНЕ