Вторник, 11 Август 2020    Печати
Коалициите на СДСМ траат само неколку часа

2a

Коалициите на СДСМ траат само неколку часа се додека тие самите не се демантираат

СДСМ реформи во својот мандат не донесе. СДСМ донесе сиромаштија, економска криза и хибриден режим.

Време е СДСМ треба да излезе пред македонската јавност и да каже дали има мнозинство во Собранието и дали ќе прави влада.

Доколку не го направи тоа, значи дека тие ова што го прават е манипулирање со граѓаните.

ВМРО-ДПМНЕ