Вторник, 01 Јуни 2021    Печати
ПРОГЛАС за формирање на ВМРО-ДПМНЕ-1990 г.

proglas-za-formiranje-na-vmro-180И се обраќаме на македонската јавност, на сите македонски патриоти и демократи, како внатре во распарчената и поделена татковина, така и ширум емиграцијата

proglas-za-formiranje-na-vmro-1

proglas-za-formiranje-na-vmro-2

proglas-za-formiranje-na-vmro-3