Сабота, 10 Април 2021    Печати
Арсовски: Уште ќе молчите или ќе одговорите дали комбето во кое е фатена дрогата вчера е на фирма поврзана со Трајче Заев и Бобан Заев?
1trajc
 
Уште ќе молчите или ќе одговорите дали комбето во кое е фатена дрогата вчера е на фирма поврзана со Трајче Заев и Бобан Заев?, прашува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски.
 
 
Кратко и јасно ДА или НЕ?
 
Не боли одговорот, ама значи десетина години затвор.
 
15124 Димса Арсовски