Понеделник, 12 Април 2021    Печати
Христијан Мицкоски : Девет години од петкратното убиство на Смилковското езеро
17230084
 
 
Девет години на болка, исчекување, неправда.
 
Девет години на лажна надеж од Заев и едно траорно и ужасно манипулирање со оваа огромна трагедија.
 
Монструозно поигрување со болката на нивните семејства.
 
172226358 1840037099505074 8064657013147502826 n
 
Девет години од бруталното убиство на Филип Славковски, Александар Наќевски, Цветанчо Ацковски, Кире Тричковски и Борче Стевковски.
 
Овие луѓе не погрешија ништо, а платија со животите.
 
Нема да бидете заборавени.
 
Слава им!