Петок, 23 Април 2021    Печати
МААК- На 25 власта ќе види колку е посакувана од народот
17701
МААК- На 25 власта ќе види колку е посакувана од народот
 
МААК повикува македонскиот народ во Недела 25 Април масовно да се приклучи на протестот за слобода на неправедно осудените за настаните од 27 Април со што ќе пратиме јасна порака дека повеќе власта не може да се иживува со своите не истомисленици и истите да бидат по македонските затвори.
 
Власта во Недела ќе го види револтот на Македонецот против неправдата, против влада која се служи со терор а други затвара за тоа дело.
 
На 25 власта ќе види колку е посакувана од македонскиот народ.
 
1Protest 2