Сабота, 24 Април 2021    Печати
Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски повика на протест во недела пред Влада

1prote

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски повика на протест во недела пред Влада

 
Правдата не смее да биде слепа.
 
И еден ден во затвор на неправедно осуден е тежок како година.
 
Македонија не смее да ги заборави своите синови.
 
Слобода за уставобранителите и поддршка на општонародниот протест, вели лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.
 
Недела, 11:00 часот пред Влада