Сабота, 24 Април 2021    Печати
ВМРО-ДПМНЕ : до кај се вакцините?

2a 2

СДСМ е најголемиот извор на лажни вести. До кај се вакцините, кои ги чекаме од јануари?

Поминаа скоро 5 месеци, а вакцини нема, се што дојде, освен некој мали бројки се донации што од Србија, што од КОВАКС.

Заев и Филипче 5 месеци ја лажат јавноста за вакцините, кои според нив само што не стигнале.

Лажни вести се и тврдењата на Заев дека се во случајот со Рашковски е во ред, и дека и тој ги погледнал документите, или пак можеби ова е и прикривање?!

Лажни вести се и безбројните тврдења на Заев дека преговори со ЕУ само што не сме почнале.

Од лажните вести на Заев граѓаните глава ги боли.