Недела, 25 Април 2021    Печати
Мицкоски: Преку глава му е на народот од неправди, мафија и криминал, слобода за Уставобранителите!

178 mcki

Мицкоски: Преку глава му е на народот од неправди, мафија и криминал, слобода за Уставобранителите!

Македонија е жива и повеќе од тоа, народот врие. Излезе народ на улица. Преку глава им е на луѓето од неправди, од мафија, од криминал, од неспособност.
 
Слобода за устовобранителите!
 
Ќе се бориме заедно за исправање на неправдите и одговорност без оглед за кого се работи.
 
Честитки за сите кои присуствуваа, но и за оние кои со своите срца се за истите цели.
 
Да живее Македонија!