Понеделник, 26 Април 2021    Печати
ВМРО-ДПМНЕ ќе се бори заедно со народот за исправање на сите неправди

177

Народот врие, преку глава му е од неправди, слобода за Уставобранителите!

Народот врие, преку глава му е од неправди, слобода за Уставобранителите!

Нема ден да нема скандали и криминал.Владата на Заев е најнеспособната влада до сега, и тој владее само со шиканирање.

Вчера илјадници луѓе излегоа и кажаа НЕ за неправдите на Заев. Народот е незадоволен додека криминалци се на власт, народ лежи во затвор затоа што го бранел Уставот.

ВМРО-ДПМНЕ ќе се бори заедно со народот за исправање на сите неправди, и одговорност за секој, без разлика за кого се работи.

Даваме целосна поддршка за Уставобранителите.Потребно е случајот повторно да се отвори и  неправедно осудените да добијат шанса да ја докажат својата невиност.

Еден ден неправедно осуден човек е како цела вечност. Не смееме да толерираме неправди.