Сабота, 29 Мај 2021    Печати
Излези протестурај поради иднината на твоите деца

18950762

Апел до секој Македонец по род и државјанство!

Излези и протестирај поради неправдата врз народот кој живее во Македонија, религијата, националноста, партиската определба да не бидат пречка и делба.

Излези протестирај поради иднината на твоите деца.

Излези протестирај поради сите криминали во Македонија.

Во затвор лежат политички прогонувани Македонци, но во истиот затвор и за истото дело од 27ми април лежи и Албанец и Бошњак, сите ја делат истата судбина!

Излези протестирај за Правда на Уставобранителите и слобода за Македонија.

Семакедонски протест Сабота 29ти Мај 2021 година Скопје Македонија 18:30 часот