Среда, 15 Февруари 2017    Печати
Јас го разбирам светот

Јас, го разбирам овој свет ко китка под небото што расте и расцветува

jas-go-razbiram-svetot

 

(песната ја сочувал: Атанас, Горна Џумаја, Пиринска Македонија)